Rayman: Origins'i Vita'da Böyle Oynayacağız

Rayman: Origins için maalesef henüz çıkış tarihi duyurusu yok.
17.09.2011 04:19 Levent Polater

 
    Ubisoft, özlem duyduğumuz Rayman serisini neredeyse her platform için tekrar hayata getirmeye çalışıyor. Bunlar arasında Vita sürümü de en göze çarpan Rayman: Origins sürümlerinden olacak.
 
     Grafiksel anlamda ev konsolu performansına yaklaşacak olan Rayman: Origins'in Vita sürümünden 10 dakikalık bir oynanış videosu da yayınlanmış durumda. Bu videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
    12 farklı çevre ve 60'tan fazla bölüm ile karşımıza çıkacak olan Rayman: Origins, 4 kişilik co-op desteğini de beraberinde getirecek. Platform sevdalılarının açlık çektiği Rayman serisi özlediğimiz bir biçimde geri dönüyor gibi duruyor. İşte buna sevindim!

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rayman Origins Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Yepyeni Oyun Concord'un Çıkış Tarihi Açıkladı 19 Sn önce Koei Tecmo, Dynasty Warriors: Origins'i Resmi Olarak Duyurdu 24 Dk önce Redfall İçin Son Güncelleme Yayınlandı: İşte Detaylar 1 Saat önce Lords of the Fallen İçin Yeni Güncelleme Boss Modunu Ekliyor 2 Saat önce İzometrik MMO Path of Exile 2'nin Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler