Rayman: Origins'in 3DS İçin Çıkış Tarihi Açıklandı

07.01.2012 22:38 Levent Polater

 
    Ubisoft, ev konsollarına çıkışını yapan ve platform oyunu meraklılarını doyurmayı başaran Rayman: Origins'in 3DS için çıkış tarihini duyurdu.
 
    3DS'e 16 Mart'ta çıkacağı duyurulan Rayman: Origins'in bu sürümünün orjinal versiyonuyla arasıdna çok fazla fark olmayacağı söyleniyor, 3D etkisi ve dokunmatik özellikleri saymazsak tabii... 3DS dışında Vita için de port edilecek olan Rayman: Origins'in Vita'ya ne zaman çıkacağı ise şimdilik bilinmiyor.
 
     Rayman: Origins ile ilgili bilginiz yoksa aşağıdan video incelemesini izleyerek fikir sahibi olabilirsiniz. İyi seyirler:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rayman Origins Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 2 Saat önce Until Dawn Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 3 Saat önce God of War Ragnarok'un PC Çıkış Tarihi Açıklandı! 5 Saat önce Stratejinin Öncüsü: Command & Conquer Serisinin Oyunları 2 5 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler