Rayman Origins'in VITA Sürümünden İlk Görüntüler

Rayman: Origins oldukça şirin karakter tasarımlarına sahip
08.09.2011 18:06 Alkan Adakaner


     Ubisoft, Rayman: Origins'i Playstation Vita ekranlarına da taşıyor. Oyunun Vita sürümünün de ilk ekran görüntüleri yayınlandı. Grafiklerin konsol sürümlerinden pek bir farkının olmadığını söyleyebiliriz. Aynı şirinlik Vita ekranlarında da yakalanmış.
 
    Rayman, Globox ve iki ufaklığın bulunduğu oyunda Darktoons'a ve Glade of Dreams'teki enfeksiyon kapmış diğer kötü yaratıklara karşı savaşacağız. 12 farklı çevre ve 60 civarında bölümle Rayman Origins oldukça uzun bir oyun olacak gibi görünüyor.
 
      New Super Mario Bros'tan da etkilenen oyunda 4 kişilik co-op desteği bulunacak olması ise Rayman Origins'i en çekici kılan etkenlerden birisi diyebiliriz. Vita sürümüne ait ilk görüntüleri aşağıda bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rayman Origins Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Lords of the Fallen İçin Yeni Güncelleme Boss Modunu Ekliyor 5 Dk önce İzometrik MMO Path of Exile 2'nin Çıkış Tarihi Açıklandı 47 Dk önce Vampir Temalı EvilVEvil'in Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 30 Mayıs Marvel’s Spider-Man 2 Satışları 11 Milyona Ulaştı 30 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler