Rayman Origins'in Vita Sürümünden Oynanış Videosu

04.01.2012 17:45 Ersin Kılıç


     Özellikle oyunun en büyük özelliklerinden biri olan co-op modunu oynadıysanız tekme tokatın havada uçuştuğu bir eğlenceye benim kadar şahit olmuşsunuz demektir. Geçtiğimiz yıl oynadığım en keyifli oyunlardan biri olan Rayman Origins, farklı yapısı ve eğlencesi ile kendini göstermeyi başarmıştı.
 
     Bugün ise IGN sitesinde oyunun PS Vita versiyonu için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Bu videoda ilk dikkat çeken nokta tabi ki dokunmatik ekran oluyor. Dokunmatik ekran sayesinde oyunun kamera açısını yakınlaştırıp, uzaklaştırabiliyoruz. Diğer elemenlere baktığımızda ise gerek oynanış gerekse de grafik açısından oyunun PS3 ve Xbox 360 versiyonu ile benzeştiğini söyleyebiliriz.
 
     Time Trail modunun oynandığı bu oynanış videosuna aşağıdan, oyunun sitemizde yer alan video incelemesine ise buradan ulaşabilirsiniz.

[DHVIDEO=3869]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rayman Origins Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 3 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 4 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 4 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler