Rayman Origins'te Düşman Pataklamanın 10 Yolu

Bu şamar can yakmış olmalı
17.10.2011 12:40 Ersin Kılıç


     Grafikleri, oynanışı ve dört kişilik co-op desteği ile öne çıkan Rayman: Origins için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı. Rayman: Origins'in bu tanıtım videosunda düşmanlarımızı pataklamanın 10 farklı yoluna yer verilmiş.
 
     Videoya baktığımızda bu özelliklerimizin de oyundaki mizah unsuruna bağlı kalınarak oluşturulduğunu görüyoruz. Düşmanlarımızı alt etmek için ağızlarının ortasına şamarı yapıştırabilir, üzerlerine zıplayabilir, tekmeler savurabilir ve hatta su altındaysanız hızlı atak ile işlerini bitirebilirsiniz. Bu gibi ataklar dışında büyü yapma, dönerek vurma gibi farklı ataklara da yer verildiğini görüyoruz.
 
     PS3, Xbox 360 ve Wii dışında 3DS ve Vita için de hazırlanan oyunun bu yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. PS3, Xbox 360 ve Wii versiyonlarının önümüzdeki ay çıkacağını da hatırlatalım.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rayman Origins Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Bleach: Brave Souls Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor 2 Dk önce Marvelous Game Sunumu İçin Tarih Verildi 29 Dk önce Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler