Rayman: Origins'ten Off-Screen Video

Rayman: Origins, gerek çizgisel grafikleri gerekse bu yöndeki atmosferiyle 2D kökenlerine geri dönüyor, bizi o günlere geri götürüyor.
20.08.2011 18:58 Levent Polater


    Rayman: Origins, platform oyunu meraklılarını doyurmak için Ubisoft tarafından bir süredir yapım aşamasındaydı. Geçtiğimiz günlerde sinematik bir GamesCom videosu ile karşımıza çıkan oyunun oynanış dinamiklerini fuar alanından çekilmiş bu off-screen video ile tekrar hatırlamaya çalışıyoruz.
 
   4 kişiye kadar co-op desteği veren yapımın bu yönünü videoda tekrar görüyoruz. Baloncuk içine giren Rayman ve diğer karakterler, böylelikle ilerleme kaydetmeye çalışıyorlar. Ancak oyuncuların pek başarılı olduklarını söyleyemeyeceğim. Aynı bölüme bakakalıyoruz çünkü.
 
    Rayman: Origins, PS3, Xbox 360 ve Wii için bu seneye 3DS ve Vita için ise seneye göz kırpıyor. Aşağıdan bu off-screen videoyu sizler de izleyebilirsiniz:

[DHVIDEO=3022]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rayman Origins Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
God of War Ragnarok'un PC Çıkış Tarihi Açıklandı! 1 Saat önce Stratejinin Öncüsü: Command & Conquer Serisinin Oyunları 2 1 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Stratejinin Öncüsü: Command & Conquer Serisinin Oyunları 1 Saat önce Dövüşün Efsanesi: Street Fighter Video Oyunu Serisinin Yolculuğu 2 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler