Rayman Origins'ten Yeni Görüntü ve Bilgiler

Oyunun renk paleti tasarımın çok hoş görünmesini sağlamış
02.06.2011 22:14 Alkan Adakaner


     Playstation 3, Xbox 360 ve Wii için hazırlanan Rayman: Origins'ten yeni görüntülerin yanı sıra ayrıntılı bilgiler de ortaya çıktı. Anlaşılan 2D olmasına rağmen dolu dolu bir oyun bizi bekliyor.
 
     Serinin yaratıcısı Michael Ancel'in açıklamalarına göre oyunda 100 farklı karakter (tabi ki hepsi oynanabilir değil) 12 farklı mekan ve 60 bölüm olacak. 4 kişinin co-op olarak oynayabileceği oyunumuzda efsanevi boss savaşları da yapacakmışız.
 
     İlk aşamada indirilebilir olarak satılması planlanan, ama daha sonra kutulu olarak satılması krarlaştırılan Rayman: Origins bu Sonbahar'da raflardaki yerini alacak.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rayman Origins Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 16 Dk önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 2 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 3 Saat önce Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler