Raynal: Alone in the Dark'ı HD Yapmak İsterim

10.03.2012 11:09 Alkan Adakaner


      Alone in the Dark korku oyunlarının atalarından biridir. Bu seri Resident Evil'a örnek olmuştu, fakat daha sonra seriden uzun süre ses soluk çıkmamıştı. Seri oyun dünyasına yeniden döndüğünde ise Resident Evil çoktan piyasaya hakim olmuştu. Serinin son oyunu ise hayran kitlesinin beklentisinin çok uzağındaydı.
 
      Alone in the Dark serisinin yaratıcısı (tasarımcı) olan Frederick Raynal seriyi HD olarak yeniden piyasaya çıkarmayı çok istediğini açıkladı. Raynal bu konuda umutlu olduğunu ve bir gün bunu gerçekleştirebileceğini söyledi.
 
      Serinin ilk oyunlarının neden başarılı olduğu konusuna da değinen Raynal, Alone in the Dark'ın piyasaya çıktığı dönemdeki macera oyunlarının %80'inde sadece yüründüğünü, kendilerinin korku öğeleriyle oyuncularda baskı yarattığını belirtti. Seri böylece oyuncuların dikkatini çekmeyi başarmış.

     Korku oyunlarının sayılarının gittikçe azaldığı bu dönemde Alon in the Dark'ın tekrar oyun dünyasına dönüp gerçek korku hissini vermesi harika olurdu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alone in The Dark: Near Death Investigation Platformlar: PC PS3 Geliştirici: Eden Games Dağıtıcısı: Atari Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Haziran 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 2 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 2 Saat önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler