Razer Cortex’de En Çok Oynanan 10 Oyun Açıklandı

30.04.2015 18:01 Tunahan Safdır

 
     Razer Cortex’in 8 milyonu aşan kullanıcı havuzundaki veriler toplanarak Mart 2015’de hangi oyunların oynandığı hesaplandı. Razer’ın topladığı ve oyuncu alışkanlıklarıyla ilgili bilgiler içeren veriler, Amerika, Asya ve Avrupa için hem global hem bölgesel olarak değerlendirildi. Razer Cortex’ten toplanan veriler bundan sonra aylık olarak tüm oyun dünyasıyla paylaşılacak.
 
 
     Listelere göre, Mart 2015’de Amerikalı ve Asyalı oyuncular en çok League of Legends oynadılar. Avrupalı oyuncular ise Counter-Strike: Global Offensive oynadı. Avrupa listesinde %26.34 oynanışla CS: GO lider, ancak League of Legends da %23.30 oynanışla zirveye çok yakın. Detaylı istatistiklere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
 
     Razer Cortex’in Top 10 En Çok Oynanan Oyunlar listeleri için tıklayın.

İlgili İçerik Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler