Razer Cortex’de En Çok İstenen 10 Oyun Listelendi

19.08.2015 14:55 Tunahan Safdır

 
     Razer’ın hızlı oyun deneyimi ve oyuncular arası kesintisiz iletişim için geliştirdiği Razer Cortex’de geçtiğimiz Temmuz ayının en çok “arzulanan” oyunları açıklandı. Tüm dünyada 10 milyon’a yakın kullanıcısına Deals, Game Booster, Save Game Manager başlıkları altında pek çok avantaj sunan Razer Cortex’den toplanan veriler her ay tüm oyun dünyasıyla paylaşılıyor. Bu ayki Cortex verileri, Razer’ın kendi fiyat karşılaştırma motorunu kullanarak oyuncuları en sıkı indirimlerden haberdar ettiği Razer Cortex: Deals’dan toplandı.

     Razer Cortex: Deals’dan alınan veriler, Cortex kullanıcılarının kendi kişisel istek listelerine ekledikleri, indirimler konusunda anında bildirim istedikleri ve çıkışından hemen haberdar olmak için listelerine ekledikleri oyunlardan oluşuyor.

     Verilere göre, Grand Theft Auto V Temmuz ayının en çok ilgi gören oyunu oldu. Bir önceki ayın listebaşı olan Counter Strike Global Offensive ise ikinci sıraya düştü. 2015’in en çok övgü toplayan oyunlarından Rocket League listenin üçüncü sırasında. Cortex kullanıcılarının büyük ilgi gösterdiği Ark: Survival Evolved dördüncü sırayı elde etti. Üst üste üç ay Top 10 listesinde yer alarak ne kadar sevildiğini kanıtlayan The Witcher 3: Wild Hunt ise Temmuz’da ilginç bir grafik çizdi. Sevilen oyun Haziran’da yedinci sıraya düşmüştü ancak Temmuz’da beşinci sıraya yükseldi. Haziran’da listede görünmeyen H1Z1’in geri dönüşünün yanısıra, Just Cause 3’nin de Top 10’e girdiğini belirtelim. Ağustos’ta Uplay, Green Man Gaming, Humble Store ve Steam’den %10 indirimli alınabilen Just Cause 3 büyük ihtimalle bu ayı daha yüksek sıralarda bitirecek.
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler