Razer Phone ve Mobil Kontrol Cihazları Artık Google Stadia ile Uyumlu

21.02.2020 18:42 Gazali Çetinkaya

 
18 Şubat’ta yapılan Stadia duyurusunun ardından sistemin desteğini yeni Android cihazlara genişletmesi ile Razer bugün kullanıcıları artık Junglecat, Raiju Mobile ve yeni Kishi’yi de Stadia üzerinden oyun oynarken kullanabileceklerini duyurdu.
 
Öte yandan dünyanın ile oyuncu dwtelefonu ve onun varisi Razer Phone 2, 120Hz ekranı, çift taraflı Dolby Atmos hoparlörleri ve 4,000mAh pil gücü ile mobil oyunları oynamak konusunda etkili bir partner olduğunu da hatırlatalım.
 
Razer Phone 2, için daha detaylı bilgiye www2.razer.com/eu-en/mobile/razer-phone-2 adresinden ulaşabilirsiniz. 
 
Razer Kishi for Android evrensel kablolu mobil kontrol cihazı bu yılın başlarında duyurulmuştu. Bu ürünün yanında Raiju Mobile ve Bluetooth bağlantılı Junglecat ürünleri de Stadia’dalki oyun deneyiminizi geliştirecek.
 
Yeni mobil kontrol cihazları hakkında daha fazla bilgi için lütfen ziyaret edin: www.razer.com/mobile
 
Razer Cortex Mobile uygulaması yakın zamanda yayımlanmış ve 7 Şubat 2020’de güncellenmiş bir uygulama olup artık içerisinde Gamin Mode açıkken sizlere FPS oranını gösteren bir analiz yeteneğini de barındırıyor.
 
Razer Cortex Mobile hakkında daha fazla bilgi için lütfen ziyaret edin: www.razer.com/cortex/mobile.
 
basın bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Stadia Platformlar: PC Geliştirici: Google Dağıtıcısı: Google Tür: Platform Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 8 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 9 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 10 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler