Razer, Xbox One'a Özel Yeni Kontrolcüsünü Tanıttı: Wildcat

29.08.2015 00:10 Tunahan Başol


     Xbox 360 için de farklı kontrolcüler geliştirmiş olan oyun dünyasının en büyük ekipman firmalarından bir tanesi olan Razer, Xbox One için hazırladığı yeni kontrolcüsü Wildcat'i tanıttı.
 
     Birden fazla fonksiyonu olan tuşlar ve tetiklerle donatılmış olan Wildcat'in ekstra dayanıklı bir materyalden imal edildiği belirtiliyor. Ön taraf için iki farklı ek tuş sunan kontrolcü, arka tarafında da ek olarak iki farklı tetik tuşu sunuyor.
 
     Tamamen çıkartılabilir olan alt taraftaki ek tetik tuşlarının orta parmak için tam uyumlulukta olduğu söylenmekte. Uçaklarda kullanılan bir alüminyum alaşımından yapıldığı söylenen tuşlara istediğiniz görevi atayabiliyorsunuz.
 
     Kontrolcünün altında bulunan kontrol paneli ise tamamına farklı görevlerin atanabildiği tuşları ayarlamanıza olanak tanıyor. Elevate, Synergy, CounterLogic ve TeamLiquid gibi profesyonel takımlardan alınan görüşler sonucunda oluşturulan kontrolcü 150$'lık fiyatıyla Microsoft'un Elite kontrolcüsüne rakip oluyor.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 4 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler