Razer i7 İşlemcili Project Fiona'sını Tanıttı

11.01.2012 00:01 Samet Konuksal


     Razer'in geçtiğimiz günlerde bir videoyla birlikte ortaya çıkan Project Fiona ismindeki projesi, bugün CES fuarında aydınlandı.
 
     Oldukça orijinal bir yapıya sahip olan Project Fiona, oyunculara yönelik bir tablet olarak geçiyor. Intel'in i7 işlemci teknolojisini arkasına alan Project Fiona'nın her iki yanında, Razer Hydra ve Playstation Move'lara benzer kontrol cihazları yer alıyor.
 
     Ürünlerinin fiyatları dolayısıyla büyük tepkiye maruz kalan Razer, Project Fiona ile birlikte her ne kadar tam detayları açıklanmasa da, müşterilerini şaşırtacağa benziyor. Tahmini satış fiyatı olarak $1.000'ın altında bir fiyat bekleyen Razer yetkilileri, tableti 2012'nin son çeyreğine çıkarmayı planlıyor.
 
     Multi-touch ekranları ve kullanışlı oyun kontrolcülerini bir araya getiren Project Fiona adına Razer CEO'su tabletlerinde iki kontrolcü kullanmalarına sebep olarak "Her ne kadar çoğu oyuncu tabletlerdeki multi-touch teknolojisini benimsese de bu durum, köklü PC oyuncularına yönelik değil." açıklamasını yaptı.
 
      Yepyeni bir oyun deneyimi sunmayı hedefleyen Project Fiona'nın görüntülerine ve videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz;
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project Fiona Platformlar: PC Geliştirici: Razer Dağıtıcısı: Razer Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler