Razer'dan Oyunculara Yeni Nesil Gözlük

İnsanların level'larını da görebilmek çok yararlı bir özellik olmuş.
01.04.2012 16:24 Gökhan Yılmaz

 
     Deus Ex: Human Revolution'daki Augmented özellikleri hatırlıyor musunuz? Adam Jensen'in göz geliştirmeleri ile etrafı analiz ettiği, canı ve düşmanları hakkında bilgi edindiği bir görüşü bulunuyordu. Artık Razor SnakeEyes sayesinde bir oyuncu olarak buna siz de sahip olabilirsiniz. Ama belki önümüzdeki bir kaç on yıl içerisinde, çünkü bu ürün Razor'ın 1 Nisan şakası.
 
     Augmented Reality özelliği ile desteklenmiş SnakeEyes sizin etrafınızdaki dostlarınızı ve düşmanlarınız ayırabilmek, yapılacaklar listesi oluşturmak, Fallout'un V.A.T.S. sistemine benzer C.A.T.S. sistemi gibi avantajlara sahip. Gerçek dünyada oyunlardaki gibi arayüze (HUD) sahip olmak istiyorsanız kaçırılmayacak bir fırsat. Razer SnakeEyes'ın tanıtım videosunu aşağıdaki YouTube oynatıcısından izleyebilirsiniz. Ürünün ayrıntılı özelliklerinin tanıtıldığı sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 1 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 1 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler