Razer'in Project Fiona'sı Çıkışını Yaptı

08.01.2013 22:29 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz senenin bu döneminde Razer, Project Fiona isimli bir tabletini tanıtmıştı. CES fuarında oldukça ilgi gören Project Fiona, fuar dönemi sonrasında kayıplara karışmıştı. Razer'in farklı temalı tableti Project Fiona artık satışa çıktı.
 
    Her iki yanına da Razer'in Hydra kontrolcülerini alarak hareket algılama özelliği kazanan Project Fiora, iki farklı modeliyle birlikte çıkışını yapıyor. i5 işlemci, 4 GB RAM ve 64 GB'lık hafıza alanıyla birlikte $999'dan satılan Project Fiora'nın bir diğer modeli de $1299'luk fiyatıyla i7 işlemci, 8 GB RAM ve tercihe bağlı olarak 128GB/256GB'lık hafıza alanına sahip. 
 
    Görünüşe bakılırsa Razer, geçen senenin CES döneminde oyunculara vaad ettiği 'fiyat' sözünde duramamışa benziyor. İlgili tanıtım sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project Fiona Platformlar: PC Geliştirici: Razer Dağıtıcısı: Razer Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler