ReCore için Ücretsiz Deneme Sürümü Yayınlandı

05.10.2016 17:02 Gazali Çetinkaya

   Microsoft'un dağıtıcılığını üstlendiği ve Metroid Prime ile tanıdığımız Armature Studio ve Mega Man ile bilinen Keiji Inafune'nin geliştirmiş olduğu ReCore, 16 Eylül (Avrupa) tarihinde Xbox One ve PC'de Windows 10 kullanıcılarına sunulmuştu. Microsoft bugün yaptığı duyuruyla birlikte oyunu satın almakta kararsız kalanlar için bir deneme sürümü yayınladı.
 
   Hem Xbox One hem de PC'de Windows 10 kullanıcılarına sunulan bu ücretsiz sürümde ReCore'u 30 dakika boyunca oynayabiliyorsunuz. Eğer beğenip satın alırsanız tüm ilerlemeniz ve başarımlarınız tam sürüme aktarılıyor. 
 
   ReCore'un ücretsiz deneme sürümüne buradan ulaşabilirsiniz. Oyunun tam sürüm fiyatının 110 TL olduğunu da belirtelim. İyi oyunlar.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ReCore Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Armature Studio Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler