Ready at Dawn 13 Çalışanıyla Yollarını Ayırdı

15.07.2010 14:36 Alkan Adakaner


 
      Daha önce God of War Chains of Olympus'u PSP'ye özel olarak geliştiren şimdi de Sony Santa Monica ile birlikte yine PSP için God of War: Ghost of Sparta'yı geliştiren Ready at Dawn 13 çalışanıyla yollarını ayırdı.
 
     Firmadan yapılan açıklamada bazen kendilerini özel hissettiklerini, bazen de pek öyle hissetmediklerini ama bugün (işçilerin çıkarılması nedeniyle) berbat hissetikleri açıklandı.
 
     Çalışanları firmada tutmayı istemelerine rağmen tutanadıklarını söyleyen yetkililer, 13 kişinin artık serbest olduğunu belirtip başarılar dilediler.
 
      Bu çalışanların firmadan ayrılması Ghost of Sparta'nın geliştirilmesini olumsuz yönde etkiler mi bilemiyoruz, ama Santa Monica'nın da yardımlarını göz önüne alırsak bu pek mümkün görünmüyor.
 
      Henüz çıkış tarihi açıklanmayan ve God of War 3'ten sonra iyice merak konusu olan Ghost of Sparta yine PSP sahiplerinin yüzünü güldürecektir.
 
kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War: Ghost of Sparta Platformlar: PSP Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler