Real Madrid'li Futbolcu Casemiro Elektronik Spor Takımı Kurdu

04.11.2020 13:57 Hamit Can Sayılgan

 
     Real Madrid'in başarılı orta saha oyuncusu Casemiro, Case Esports adında bir espor takımı kurdu. CS:GO mücadelelerinde sahne alacak Casemiro'nun takımı Case Esports'un oyuncuları da Casemiro tarafından resmen açıklandı.
 
     Elektronik spor takımı kurmak son zamanların ilgi çeken adımlarından biri oldu. Hatta öyle ki bu furyaya son olarak futbolcular da katıldı. Geçtiğimiz aylarda efsane futbolcu David Beckham'ın da espor'a yatırım yaptığını görmüştük. Şimdi ise Real Madrid'te futbol kariyerini sürdüren orta saha oyuncusu Casemiro, elektronik spor alanına girmiş bulunmakta.
 
     Casemiro, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Case Esports'un kurulduğunu açıkladı. Counter Strike: Global Offensive'de mücadele edecek olan takımın üyeleri ise Casemiro tarafından duyurulmuş durumda. Buna göre Casemiro'nun takımı Case Esports'ta yer alacak oyuncular şöyle:
 
Felipe “delboNi” Delboni
Denis “dzt” Fischer
Paulo “land1n” Felipe
Yan “yepz” Pedretti
Vinicius “n1ssim” Pereira
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 20 Dk önce Still Wakes the Deep Psikolojik Korku Deneyimi Sunacak 1 Saat önce Film Yönetmenliğine Adım Atabileceğiniz Blockbuster Inc. 6 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler