Reckoning'in Sinematikleri Bu Videoda Anlatılıyor

Videodaki Elvis lambası da dikkatlerden kaçmıyor :)
25.10.2011 11:53 Ersin Kılıç


     İçerisinde daha önce Elder Scrolls serisi gibi oyunlarda da çalışan birçok başarılı ismi barındıran Kingdoms of Amalur: Reckoning için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı. Oyunun bu yeni videosunda karşımıza çıkacak olan sinamatiklerin anlatıldığını görüyoruz.
 
     Big Huge Games ve 38 Studios'un EA çatısı altında birleşerek yapımına devam ettiği Reckoning'in bu videosunda oyunun sinematiklerini anlatan isim ise Big Huge Games'ten Marty Stoltz olmuş. Oyunun sinematiklerinden sorumlu olan Stoltz, bu unsurların oyunlar için öneminden bahsediyor.
 
     Eskiye oranla sinematiklerin çok daha önemli bir hale geldiğini belirten Stoltz, giriş ve bitiş sinematikleri dışında artık oyun içerisinde de farklı sinematiklerin kullanıldığını dile getirerek sinematiklerin yıllar geçtikçe nasıl değiştiğini de sözlerine eklemiş.
 
     Videoda ayrıca oyunun sinematiklerinden bazı kısımlara da yer verilmiş. Ayrıca Stoltz'un bahsettiği gibi oyunun sinematiklerinin Motion Capture tekniği ile yapıldığını ve böylece daha gerçekçi animasyonlar ile karşılaşacağımızı görüyoruz. Oyunun "Inside Cinematics" adlı bu yapımcı günlüğüne aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdoms of Amalur: Reckoning Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: 38 Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 3 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 3 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 4 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler