Red Barrels Outlast Evreninde Geçen Yeni Bir Oyun Geliştiriyor

08.12.2017 01:25 Gazali Çetinkaya

 
   Red Barrels Outlast ile Outlast II'nin 2018'in ilk çeyreğinde Switch için çıkış yapacağını ve Outlast evreninde geçen yeni bir oyun geliştirdiklerini duyurdu.
 
   "Şu anda birçoğunuzun bizden istediği bir şey üzerinde çalışıyoruz... Outlast ya da Outlast II'nin devamı olmayacak ancak Outlast evreninde geçen farklı bir deneyim olacak." dedi Red Barrels ve eğer her şey yolunda giderse yakında tanıtılacağını ekledi.
 
   Red Barrels ileride devam oyunu Outlast 3'ü de geliştirme planlarının olduğunu belirtti: "Bir noktada Outlast 3'ü yapacağız ve cevaplar verilecek. Ayrıca burada bulunan çizgi romanlara göz atabilirsiniz. İkinci oyunun olaylarından hemen sonrasını konu alıyor ve oyundaki olaylara dair bazı fikirler veriyor."
 
   Outlast ve Outlast II şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Outlast 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Red Barrels Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler