Red Bull Home Ground Türkiye'de Grup Aşaması Tamamlandı!

27.08.2022 15:40 Hamit Can Sayılgan

 
     Red Bull tarafından çevrim içi olarak düzenlenen VALORANT turnuvası Red Bull Home Ground Türkiye'de grup aşaması tamamlandı. A grubundan FUT Esports ve Thunderbolts Gaming, B grubundan ise Galakticos ve SuperMassive Blaze, Playoff etabına yükseldi.
 
     Red Bull Home Ground Türkiye turnuvasına; Dark Passage Esports Club, Fire Flux Esports, FUT Esports, Galakticos, Galatasaray Espor, Papara SuperMassive Blaze, Team Lixa Esports ve Thunderbolts Gaming davet edildi.
 
     Grup aşaması tek maçlık seri ve iki galibiyet elde eden takımın üst tura yükseleceği formatta gerçekleşti. A grubunda FUT Esports, B grubunda Galakticos mağlubiyetsiz olarak Playoff etabına yükselmeyi başardı. A grubu ikincisi Thunderbolts Gaming, B grubu ikincisi ise SuperMassive Blaze oldu. Böylece dört takım Playoff etabına yükseldi.
 
     Yarı final karşılaşmaları bugün saat 18:00'da FUT Esports - SuperMassive Blaze ile Galakticos - Thunderbolts Gaming arasında oynanacak. 28 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek Red Bull Home Ground Türkiye Finali’nde birinci olan takım Manchester'da gerçekleşecek turnuvada ülkemizi temsil edecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 1 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 13 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler