Red Bull M.E.O.’da Dünya Finali Zamanı

09.05.2020 16:40 Hamit Can Sayılgan

 
     Red Bull M.E.O. Dünya Finalleri’nde 30 farklı ülkeden mobil espor oyuncuları Clash Royale, Brawl Stars ve Hearthstone’da şampiyon olmak için ekranların başına geçecek. Türkiye şampiyonu Tunahan ‘Usta’ Türkoğlu’nun da mücadele edeceği Clash Royale ve Brawl Stars finali 10 Mayıs’ta, Heartstone finali ise 11 Mayıs’ta çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek. Büyük mücadeleye sahne olacak turnuva Twitch.tv/RedBullTR adresinden canlı yayınlanacak.
 
 
 
     Geçtiğimiz senenin Red Bull M.E.O Clash Royale Dünya şampiyonu Liam ‘ThunderStruck’ McCarron’ın da içinde bulunduğu 30 farklı ülkeden mobil espor oyuncusu Clash Royale, Brawl Stars ve Hearthstone’da şampiyonluk için ekranların başına geçecek. Son 2 sezonun Türkiye şampiyonu Tunahan ‘Usta’ Türkoğlu’nun da mücadele edeceği Clash Royale ve Brawl Stars finali 10 Mayıs’ta, Heartstone finali ise 11 Mayıs’ta çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek. Karşılaşmalar RedBull Twitch kanalından canlı olarak yayınlanacak. 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler