Red Bull Solo Q’da 2021’in En İyisi Belli Oldu

14.11.2021 14:22 Hamit Can Sayılgan

 
     Türkiye’nin en iyi düellocularının mücadele verdiği ‘1v1’ League Of Legends turnuvası Red Bull Solo Q büyük finali nefesleri kesti. 2021 yılının en iyisini bulmak için geri dönen Red Bull Solo Q’da keyifli ve çekişmeli mücadelelerin sonunda Ahmet “Hulksmash” Cumhur kupaya uzandı.

     Oyuncuların vazgeçemediği League Of Legends’da teke tekte en iyinin belirlendiği Red Bull Solo Q turnuvasında finale giden yol çevrim içi ve çevrim dışı elemelerden geçti. 7 çevrim içi, İstanbul ve Ankara olmak üzere 2 çevrim dışı elemede rakibini alt eden 16 oyuncu, play-off turuna adını yazdırdı. 8 Kasım’da gerçekleştirilen son virajda ise Türkiye Finali’ne katılacak 8 amatör oyuncu belli oldu.

      Yapı Kredi Play, TurkNet, Fanatik ve AGON by AOC partnerliğinde gerçekleştirilen ve büyük bir çekişmenin yaşandığı Türkiye Finali’nde Ahmet “Hulksmash” Cumhur, rakiplerine şans tanımadı ve 2021 yılının en iyisi olarak Türkiye Şampiyonu unvanını kazandı. Ahmet Cumhur, böylece 2-4 Aralık tarihleri arasında Almanya’nın Münih kentinde düzenlenecek Red Bull Solo Q Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil etme hakkını da elde etti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler