Red Dead Online Bağımsız Versiyonu Duyuruldu

24.11.2020 19:54 Gazali Çetinkaya

 
Red Dead Redemption 2'ye sahip olmayanlar oyunun çok oyunculu modu Red Dead Online'ı yakında tek olarak satın alabilecek.

Rockstar Games, Red Dead Online'ın bağımsız versiyonunu duyurdu.
 
1 Aralık'ta PC, PlayStation 4, Xbox One ve geriye uyumlulukla yeni nesil konsollar için çıkacak. Çıkışında %75 indirimle $4.99 fiyattan satışa sunulacak ve bu indirim 21 Şubat 2021'e kadar sürecek. 21 Şubat 2021'den sonraki fiyatı $19.99.
 
Konsollarda PlayStation Plus ve Xbox Live Gold gerekecek. Red Dead Online'ın bağımsız versiyonu için 123GB boş alana ihtiyaç duyulacağı belirtildi.
 
Rockstar Games ayrıca önümüzdeki hafta gelecek Bounty Hunter rolü genişlemesini duyurdu. Peşine düşeceğiniz yeni suçlular, Prestigious seviye ekipman ve yeni yetenekler ekleyecek. Yeni efsanevi hedefler ve 100 Rank Outlaw Pass de yolda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption 2 Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 6 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 7 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 8 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 9 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler