Red Dead Online ve Fallout 4, Dreams'de Tekrar Yaratıldı

17.02.2020 21:51 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Media Molecule'ün yaptığı kendi oyununuzu yarattığınız Dreams, geçtiğimiz günlerde yayınlandı ve popüler oyunların tekrar yapımı şu sıralar gündemde diyebiliriz. Bir süre sonra gerçekten muazzam şeyler yapılmadığı sürece çok ilgi çekici gelmeyecektir muhtemelen. 
 
Şimdi de Fallout 4 ve Red Dead Online tekrar yaratılmış. Özellikle Fallout 4 gerçekten güzel duruyor. Buraya tıklayarak detaylı görsellere ve bilgilere ulaşabilirsiniz. Aşağıdaki Tweet'te de oynanış görüntüsünü bulabilirsiniz.
 
 
Dreams'in içerisinde yaratılan bir diğer oyun ise Red Dead Online. Reddit'te bir kullanıcı oyun ile ilgili bir video paylaşmış. Neden Red Dead Redemption 1 veya 2 değil de Red Dead Online yazdığını aşağıdaki videoyu izleyince daha iyi anlayacaksınız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dreams Platformlar: PS4 Geliştirici: Media Molecule Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 2 Saat önce Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler