Red Dead Online'ın 6. Haftalık Ödül Görevi Eklendi

22.10.2019 19:24 Özgür Eroğlu

 
Rockstar Games'in en başarılı oyunlarından olan Red Dead Redemption 2'nin online modu Red Dead Online'a haftalık ödül görevleri eklendiğini ve önümüzdeki haftalarda da devam edeceğini sizlere geçtiğimiz haftalarda bildirmiştik. 6. hafta görevleri oyuna eklendi. 
 
Bu hafta hedef tahtanızda Philip Cartier isimli yolsuzluk ve cinayetten aranan bir suçlu var. Suçluyu Lagras bataklığının etrafında bulabilirsiniz ancak dikkat edin çünkü bölgeden kimyasal kokusu geldiğine dair haberler geliyor. 
 
Bu hafta Cadılar Bayramı vahşi batıya geliyor. Madam Nazar'ın elinde halkı korkutmak için çeşitli korkutucu maskeler bulunuyor. Sınırlı bir süre için erişilebilir bu maskeleri almak için Madam Nazar'a uğramayı unutmayın.
 
Ayrıca, üçRolden herhangi birini oynuyorsanız, ücretsiz, özel bir maskeyi de alabilirsiniz. Bounty Hunters rolü için, Yaratık Maskesi; Traders rolü için Domuz Maskesi; ve Collection rolü için Maskeli Balo Maskesi verilecek. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption 2 Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: TBA Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail! 20 Dk önce Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 1 Saat önce Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler