Red Dead Redemption 2 Bilgilerini Sızdıran Oyun Sitesi 1 Milyon Sterlin Ceza Ödeyecek

01.11.2018 18:54 Gazali Çetinkaya

 
İngiliz dergici ve dijital yayıncı TI Media'nın sahip olduğu video oyun sitesi Trusted Reviews, Red Dead Redemption 2 bilgilerini sızdırdığı gerekçesiyle 1.000.000 Sterlin ceza ödeyecek.
 
Bu yılın başlarında Trusted Reviews Red Dead Redemption 2 ile ilgili birçok bilginin bulunduğu bir haber sızdırmıştı. Şu anda o haber kaldırıldı ve yerine Rockstar Games'in ana şirketi Take-Two'dan özür diledikleri bir mesaj yayınlandı.
 
"6 Şubat 2018'de, gizli kurumsal dokümandan kaynak alınan bir makale yayınlamıştık. Bu bilginin gizli olduğunu bilmeliydik ve yayınlamamalıydık. Take-Two Games'ten özür diliyoruz ve bir daha bu tür eylemler sergilemeyeceğimizin sözünü veriyoruz."
 
Take-Two'nun Variety'e yaptığı açıklama:
 
"Take-Two güvenliği ciddiye alır ve gizli bilgileri sızdıran kişi veya yayınlara karşı yasal işlem başlatır. Bu durum, Red Dead Redemption 2 hakkında bilgiler içeriyordu."
 
Özür dilemek tek başına yeterli olmamış olacak ki Variety'nin haberine göre, Trusted Reviews 1.000.000 Sterlin ceza ödeyecek. Ancak Trusted Reviews 1.000.000 Sterlin'i direkt olarak Take-Two ya da Rockstar Games'e ödemeyecek. Para Take-Two'nun seçmiş olduğu yardım kuruluşlarına paylaştırılacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption 2 Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: TBA Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 5 Dk önce Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler