Red Dead Redemption 2 Dosyalarının İçinde PC Versiyonuna Ait Özel Ayarlar Bulundu

05.09.2019 00:53 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz yılın sonlarında çıkan Rockstar Games'in en başarılı oyun serilerinden biri olan Red Dead Redemption serisinin ikinci oyunu bildiğiniz gibi aynı ilk oyun gibi PC'de maalesef oynanamıyor. Red Dead Redemption 2'nin PC versiyonuyla ilgili çeşitli dedikodular sürekli etrafta dolanıyor. Bunlardan en büyüğü ise geçtiğimiz günlerde size aktardığımız, Rockstar Games'in üzerinde çalıştığı "Bonaire Project". Avustralya derecelendirme sitesinde derecelendirilen bu proje önce Red Dead Redemption 2'nin hikaye DLC'si olduğu iddia edilmişti. Ancak sonradan Bbir Twitter kullanıcısı bu projenin oyunun PC sürümüne ait bir çalışma olduğu iddia edilmişti. 
 
Şimdi ise bu dedikodulara bir yenisi daha eklendi. Bir kullanıcı Red Dead Redemption 2'nin program dosyalarında gezerken oyunun PC versiyonuna özel monitör ayarlarına ait kodlar bulmuş. Kodların içinde görebileceğimiz gibi oyunun özel monitör ayarları, Directx 12 ve DirectX 11'i destekleyeceğini görebiliyoruz.
 
Bu iddiaların resmi bir durumu olmadığını belirtelim sadece dedikodulardan ibaret ancak oyunun PC sürümünü 2020 E3 sunumunda aynı GTA 5'te olduğu gibi yeni nesil konsollara ve PC'ye duyurulmasını büyük bir ihtimal gibi duruyor. Bahsi geçen görselleri aşağıda bulabilirsiniz.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption 2 Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: TBA Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler