Red Dead Redemption 2 PC İnceleme Puanları

06.11.2019 21:37 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz yılın en iyi oyunlarından biri olan Red Dead Redemption 2 dün itibariyle PC için yayınlandı. Oyun için inceleme puanları da paylaşıldı. Sadece 4 adet inceleme puanı varken ortalama 94. Bu şekilde olması çok normal bir durum. Konsollarda da aynı puanı yakalamıştı çünkü.
 
Garip olan durum ise şu, kullanıcıların verdiği puanların ortalaması 3.1. Oyun için inanılmaz düşük bir puan ancak bunun sebebi açık bir şekilde belli. Oyunun çıkışında gerçekleşen çökme veya oyuna girememe hataları yüzünden oyuncular sinirlenip oldukça düşüp puanlar vermiş.
 
Bu çökme ve oyuna girememe gibi hatalar, bugünün erken saatlerinde gelen güncelleme ile giderildi. Puanlar ise şu şekilde:
 
Gameblog.fr - 100
Destructoid - 95
Jeuxvideo.com - 95
Daily Star - 80
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption 2 Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler