Red Dead Redemption 2 Steam'de Yayınlandı

05.12.2019 19:59 Özgür Eroğlu

Geçtiğimiz yılın en iyi yapımlarından olan Red Dead Redemption 2, 5 Kasım'da Epic Games ve Rockstar Games Launcher üzerinden PC için erişime açılmıştı. Steam'e ise daha sonraki bir tarihte geleceği duyurulmuştu.
 
Bugünden itibaren Red Dead Redemption 2, Steam üzerinden de erişime açıldı. Sadece oyunun kendisi 299,00 TL'ye satılıyor. Diğer sürümleri ise açıklamaları ile aşağıda bulabilirsiniz. Buraya tıklayarak Steam sayfasına ulaşabilirsiniz.
 
SPECIAL EDITION - 379,00 TL
 
 
Red Dead Redemption 2: Special Edition kapsamında Hikaye Modu için Banka Soygunu Görevi ve Çete Sığınağı, Benekli Siyah At, Talisman ve Medallion Oyun Bonusları, Oyun Takviyeleri, Nakit Bonus ve İndirimleri, Nuevo Paraiso Silahşör Kıyafeti ve İlave Silahlara ücretsiz erişim gibi özel içerikler bulunuyor.
 
ULTIMATE EDITION - 449,00 TL
 
 
Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition kapsamında Special Edition'ın sağladığı tüm Hikaye Modu içeriklerine ek olarak çevrimiçi karakterin için Bonus Kıyafetler, Rütbe Bonusları, Koyu Kestane At ve Hayatta Kalma Kampı temasına ücretsiz erişim bulunuyor. Dahası, çevrimiçi İlave Silahlara erişim de var.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 16 Dk önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler