Red Dead Redemption 2'de 200 Hayvan Türü Bulunacak

24.09.2018 22:23 Gazali Çetinkaya

 
 
Rockstar Games, Red Dead Redemption 2'den yeni ekran görüntüleri paylaştı ve oyundaki vahşi hayvanlar, avcılık ve atlar hakkında yeni bilgiler paylaştı.
 
Rockstar Games tarafından belirtilene göre, Red Dead Redemption 2'de 200 civarında hayvan türü bulunacak ve her biri kendi ortamlarına göre davranıp karşılık verecek. Hepsi karmaşık bir ekosistemin bir parçasını oluştururken sürekli olarak yiyecek zincirindeki yerleri için savaşmak zorunda kalacak.
 
Bu ekosisteme avcılık ve balık tutma mekanikleri ile oyuncular da dahil olacak. Avcılık ve balıkçılık gıda, malzeme ve ek gelir kaynağı elde ederek vahşi doğada hayatta kalmak için temel bir gereksinim.
 
"Çeşitli nehirler, göller ve akarsularda bulunan balıkları avlarken doğru yemi seçmek başarılı bir gün geçirmenin anahtarıdır. Bir hayvanı takip etmek odak ve sabır ister; dikkatli hareket edin ve rüzgarın yönünü izleyin yoksa avınızı kaçırabilirsiniz. Silah ve hayvanın neresine ateş edeceğiniz de çok önemlidir. Etin ve derinin kalitesini etkiler, bu da tüccarların ödeyeceği fiyatı etkiler. Avlayacağınız hayvanın büyüklüğüne göre uygun boyuttaki tüfeğinizi yanınıza aldığınızdan ya da sessiz ve temiz bir avlanma için yay kullanımında ustalaştığınızdan emin olun."
 
Başarılı bir avın ardından et ve deri ile ne yapacağınız size kalmış. Yiyebilir, satabilir, ya da eşya ve kıyafet yapımında craft malzemesi olarak kullanabilirsiniz.
 
Son olarak, Red Dead Redemption 2'de Appaloosa, Arap atı, Shire Atı ve Mustang dahil olmak üzere 19 farklı at ırkı bulunacak. Her biri farklı karakteristik özelliklere sahip olan bu atlar vahşi doğada yakalanabilecek ya da çiftlikten satın alınabilecek.
 
Daha önce de detaylandırıldığı üzere, atınızla kuracağınız bağ çok daha büyük, duygusal ve oynanış ile bağlantılı olacak. İlk oyunda at tek kullanımlık bir araçtı ancak ikinci oyunda at ilişkisi çok daha güçlü ve bu güçlü ilişki atınız için daha fazla performans ve daha fazla özellik anlamına geliyor. En iyi ekipmanlarınızı atınızda tutabilecek ve böylelikle atınız yakında olduğu için hızlı bir şekilde bu ekipmanları kuşanabileceksiniz. Atlar yaralanabilir ve bandaj yaparak atı kurtarmak için tıbbi araçları kullanabilirsiniz. Atınız ölürse bağlanma süreci yeniden başlar.
 
Red Dead Redemption 2, 26 Ekim'de PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak.  
 
Yeni ekran görüntülerine galeri üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: TBA Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 3 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 8 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 9 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler