Red Dead Redemption 2'de John Marston'ı Tekrar Görebilir Miyiz?

25.09.2017 18:07 Tunahan Safdır

 
     Pek çok oyuncunun merakla beklediği Red Dead Redemption 2 önümüzdeki yıl çıkışını gerçekleştirecek. İlk videosundan sonra sessizliğe bürünen, yapılan son duyuruyla birlikte önümüzdeki günlerde yeni bir videosunun geleceğini öğrendiğimiz oyunla alakalı teoriler de bir yandan üretilmeye devam ediyor.
 
     Bu teorimiz ise yayınlanan ilk görsel üzerinden. Acaba John Marston'ı Red Dead Redemption 2'de görebilir miyiz?
 
 
     Görebildiğiniz üzere bu görselde toplam 7 adet karakter bulunuyor. Ancak yüzlerini net bir şekilde göremiyoruz. Peki numaralandırılmış karakterler kimler olabilir?
 
     1. John Marston
 
 
     Teoriye göre 1 numaralı isim son oyundaki ana karakterimiz John Marston. Sadece şapkası, burnu ve sakallarıyla değil yüzünü net bir şekilde görememiz için yana bakıyor olmasıyla da onu tanıyamamız için özellikle düşünülmüş. Spoiler* Bu teori beraberinde Red Dead Redemption 2'nin ilk oyundan sonrasını değil öncesini de konu alabileceği ihtimalini doğuruyor. Spoiler*
 
     2. Jack Swift
 
 
     Yine şapka, bıyık ve kıyafetiyle benzeşen bir diğer isim. Kendisi teoriye göre serinin ilk oyunu Red Dead Revolver'dan Jack Swift.
 
     3. Dutch van der Linde
 
 
     Tüfeğini omzunda taşıması ve seri katil bıyığıyla birlikte 3 numaralı isim eski bir çete lideri olan Dutch van der Linde.
 
     4. Red Harlow
 
 
     4 numaralı ve tahminen yeni ana karakter olmasını beklediğimiz isim ise Red Dead Revolver'dan Red Harlow ile benzerlik gösteriyor. Görselde çok belli olmasa da yüzündeki yara izleri onun Red Harlow olması ihtimalini kuvvetlendiriyor.
 
     5. Bill Williamson
 
 
     Teorinin bana göre en tutarlı karakteri Bill Williamson. Bir yanı kalkık şapkası, yüzünü kaplayan sakalları ve öfkeli duruşuyla bu karakterin Bill Williamson olmaması sanırım daha şaşırtıcı olur.
 
     6. London Ricketts
 
 
     Teoriye göre sıska vücudu, çene kemikleri ve ağzını kapatan bıyıklarıyla bu karakter, Red Dead Redemption ve sonrasındaki Undead Nightmare DLC'sinde boy gösteren Landon Ricketts.
 
     7. Shadow Wolf
 
 
     Teorinin bana kalırsa en tutarsız ismi 7 numaradaki Shadow Wolf. Karakterler içerisinde saç kesimi ve şapka takmayan tek kişi oluşuysa ve her ne kadar belli olmasa da yüzünde boyalar olduğu düşüncesiyle bu karakterin Red Dead Revolver'dan Shadow Wolf olduğu iddia ediliyor.
 
     Tabi en başında da belirttiğimiz gibi tüm bunlar teoriden ibaret. Peki sizce John Marston'ı veya önceki oyunlarda gördüğümüz diğer karakterleri Red Dead Redemption 2'de görme olasılığımız var mı? Spoiler içermeyecek şekilde yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption 2 Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: TBA Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 2 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 2 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 3 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 4 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler