Red Dead Redemption 2'nin PC'ye Gelmesi için İmza Kampanyası Başlatıldı

18.10.2016 18:27 Gazali Çetinkaya

 
 
   Rockstar Games, bugün bildiğiniz üzere yeni Red Dead oyunu Red Dead Redemption 2'yi resmi olarak duyurdu. Rockstar Games, duyurusunda oyunun 2017 yılının sonbahar döneminde PlayStation 4 ile Xbox One sistemlerine geleceğini belirtti ve PC platformu için hiçbir açıklamada bulunmadı.
 
   Bu haberden sonra RDR 2'den çok oyunun PC'ye gelmiyor oluşu konuşuldu ve pek fazla vakit geçmeden change.org üzerinde Red Dead Redemption 2'nin PC'ye gelmesi için imza kampanyası başlatıldı. İmza kampanyasının bulunduğu sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.
 
   Red Dead Redemption 2'nin ilk tanıtım videosu perşembe günü yani 20 Ekim tarihinde Rockstar Games'in resmi kanalları üzerinden paylaşılacak.
 
   Rockstar Games, Red Dead Redemption 2'de güçlü atmosferi olan bir dünya ve epik bir hikaye sunacağını belirtti. Ayrıca yeni bir multiplayer deneyim sözü de verildi. 
 
   Red Dead Redemption 2 Duyuruldu

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption 2 Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: TBA Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 128 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler