Red Dead Redemption 2'nin İlk Gün Güncellemesi Doğrulandı, Mobil Uygulama Duyuruldu

24.10.2018 21:25 Gazali Çetinkaya

 
Rockstar Games, Red Dead Redemption 2'nin ilk gün güncellemesine sahip olacağını resmi websitesi üzerinden paylaştığı blogda doğruladı.
 
"Bu boyutta ve kapsamda bir oyun için alışılmış olarak Red Dead Redemption 2'de de indirilebilir bir güncelleme olacak ve son dakika ince ayarları ve hata düzeltmeleri içerecek."
 
Rockstar Games ayrıca oyun için Red Dead Redemption 2 Companion App adlı bir mobil uygulama da duyurdu. Bu uygulama oyunun çıkışıyla birlikte iOS ve Android üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir olacak ve PlayStation 4 ve Xbox One cihazlarına direkt olarak bağlanabilecek.
 
Bu uygulama sayesinde oyunun haritasını görüntüleyebilecek, yol işaretlerini ayarlayabilecek ve gitmek istediğiniz alanları belirleyebileceksiniz. Uygulama aynı zamanda cihazınızda gerçek zamanlı olarak Arthur Morgan'ın temel bilgilerini ve istatistiklerini gösterecek ve HUD ekranını tamamen kaldırmanıza imkan sunacak. Rockstar Games mobil uygulama içeriğinin zamanla genişleyeceğini söylüyor.
 
Red Dead Redemption 2, 26 Ekim'de PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption 2 Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: TBA Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler