Red Dead Redemption 2'nin İlk Modu, Arthur Morgan'ı Joker'e Dönüştürüyor

05.11.2019 14:12 Özgür Eroğlu

 
Rockstar Games'in popüler oyunu Red Dead Redemption 2 bugün PC için yayınlanacak. Oyuna dair en çok merak edilen konulardan biri de oyuna gelecek olan modlar. Oyun duyurulduğundan beri büyük ihtimalle modcular değişik modlar için çalışıyordur.
 
Bugün ise oyunun ilk modu sayılabilecek olan bir mod gösterildi. Oyunun ana karakteri olan Arthur Morgan'ı, son haftaların popüler olan karakteri Joker'e dönüştürmüşler.
 
Mod şu anda çıkmadı ancak oyunun erişime açılması ile birlikte kısa bir sürede oyuna eklenecektir. Mod hazır olduğunda buradan indirebilirsiniz. Ayrıca bu modu hazırlayanlar Teminator ve ölümsüz at modu üzerinde de çalışıyorlar.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption 2 Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 5 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 5 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 6 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 7 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler