Red Dead Redemption'ın Geriye Uyumluluk Duyurusundan Sonra Oyunun Satışları %6000 Arttı

06.07.2016 19:30 Gazali Çetinkaya

 
   Rockstar Games, Red Dead Redemption'ın cuma günü geriye uyumluluk sistemine ekleneceği duyurusunu yaptıktan sonra oyunun satışları Amazon'da inanılmaz bir şekilde arttı.
 
   Red Dead Redemption, duyurudan sonra satışlarda tam olarak %6,329 artış gösterdi ve 1,093. sıradan 17. sıraya yükseldi. Bunun yanı sıra Undead Nightmare genişleme paketini içerisinde barındıran Game of the Year Edition ise %1,877 artış göstermeyi başardı. Her ne kadar ikisinin de oranları an itibarıyla biraz düşse de gün içinde ulaştıkları oranlar gerçekten yüksek.
 
 
   Son olarak Rockstar Games'in yaptığı duyuruyu hatırlatacak olursak Xbox 360'ta Red Dead Redemption, Undead Nightmare ve Red Dead Redemption: Game of the Year Edition sürümlerinden herhangi birine sahip kişiler 8 Temmuz tarihinde oyuna Xbox One üzerinde sahip olabilecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 3 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 6 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 7 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 7 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler