Red Dead Redemption'ın Yeni Güncellemesi PS5'e 60 FPS Seçeneğini Ekliyor

05.10.2023 21:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Rockstar Games, Red Dead Redemption için yeni bir güncelleme yayınladı. PlayStation 4 sürümü için yayınlanan bu güncelleme aynı zamanda PlayStation 5'e "Ekran" seçenekleri menüsünden 60 FPS desteğini sunuyor. Daha önce PlayStation 4 sürümü ve onunla beraber piyasaya sürülen Switch sürümü yalnızca 30 FPS'yi destekliyordu.
 
PS5'te 60 FPS seçeneği yer alıyor
 
 
 
Red Dead Redemption, PlayStation 4'te sadece 30 FPS'yi destekleyecek olsa da PlayStation 5 kullanıcıları artık oyunu 60 FPS'de oynama seçeneğine sahip olacak. Bu sayede oyunu daha akıcı bir şekilde deneyimleyebileceksiniz.
 
RDR oyunu üçüncü şahıs nişancı kamera bakış açısıyla beraber batı temalı aksiyon macera deneyimini bizlere aktarıyor.
 
Bildiğiniz üzere yakın zamanda Red Dead Redemption, Switch ve PS4 konsollarına geldi. Daha önce remaster beklentisi olan oyuncular için bu durum oldukça eleştirildi. Hatta bunun için yayınlanan fragman disslike yağmuruna tutulmuştu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler