Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered Duyuruldu

29.03.2018 19:11 Gazali Çetinkaya

 
 
   THQ Nordic, 2009'da çıkan Red Faction: Guerrilla'nın remastered versiyonu Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered'ı PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyurdu.

   2018'in ikinci çeyreğinde çıkacak.

   Remastered versiyon yeniden işlenmiş grafikler, geliştirilmiş aydınlatma, geliştirilmiş gölgeler, geliştirilmiş postprocessing ve gerçek 4K desteği sunacak.
 

Orijinal Red Faction'ın hikâyesinin 50 yıl sonrasında Red Faction: Guerrilla oyuncuların asi bir savaşçı rolüne girip yeniden kurulmuş Red Faction harekatına katılıp baskıcı Earth Defence Force'dan kurtulup özgürlük savaşı verme olanağı sağlıyor. Red Faction: Guerrila, yıkım tabanlı oynanışı dev bir açık dünya, hızlı gerilla tipi savaş ve gerçek fizik hasarı ile birleştirerek türü yeniden tanımlıyor.
 
Açık dünya gerilla savaşı: Kiminle, ne zaman, nerede ve nasıl savaşacağınızı siz seçin. Gerilla taktikleri uygulayın, silahınızı seçin, araçlarınızı özelleştirin ve EDF hedeflerine saldırılar düzenleyin. Kendi oyun stilinize göre saldırılar düzenleyin, görevleri istediğiniz sırayla gerçekleştirin veya EDF'nin Mars üzerindeki kontrolünü zayıflatacak yıkımlarda bulunun.

Stratejik yıkım: Yıkımı kendi avantajınıza kullanın, pusular kurun veya zincir patlamalar gerçekleştirerek düşman üslerine saldırın ve oyun alanını kalıcı olarak değiştirin. Tamamen dinamik fizik tabanlı yıkım ile duvarlarda delikler açın veya yere pusu kurup kaçın; takip edenlerden kurtulmak için merdivenleri parçalayın veya yıkılmış duvarların arasından araçlarla kaçın.

Multiplayer: Yıkımın kol gezdiği multiplayer savaş modlarında gerilla savaşı yeteneklerinizi konuşturmanız gerek çünkü saklanacak bir yer yok.

 
   Ekran görüntülerine galeri üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: THQ Nordic Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Temmuz 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler