Red Faction TV Filmi Oluyor

27.04.2010 08:12 Alkan Adakaner


 
     THQ ve NBC Universal'e ait Syfy Network arasında anlaşma ile iki firma bir çok konuda ortak projede çalışacak. Bunlardan en çok gözümüze çarpan ise Red Faction serisi olacak gibi görünüyor.

      Firmaların Red Faction'ın 2 saatlik bir TV filmi konusunda anlaştıkları söyleniyor. Bu film için daha önce ortaya çıkan Red Faction: The Alex Mercer Chronicles adının kullanılıp kullanılmayacağı şu an için açıklık kazanmadı, fakat bu filmin serinin dizi haline dönüşmeden önceki pilot bölüm olacağı biliniyor.

     Daha önce De Blob animasyon serisi konusunda anlaşan firmalar bunun yanı sıra Syfy'ın oyun geliştirme işleri konusunda da bir araya gelecekler. Oyun pazarından pay kapmaya çalışan Syfy, bir dahaki Red Faction oyununda THQ ile birlikte çalışacak.
 
     Sanırım buradaki asıl amaç Syfy'ın THQ'nun deneyiminden yararlanması olacak. Film dünyasının tanıdık şirketleri yavaş yavaş oyun dünyasına da el atıyor. Amerika'da 20 milyar dolarlık bir pazara sahip olan oyun sektörüne göz dikmemeleri şaşırtıcı olurdu.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Faction: Guerrilla Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: SCEE Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Haziran 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 24 Dk önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 1 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 2 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler