Red Hulk'ı Civil War'da Göremeyeceğiz

16.01.2016 18:58 Özgehan Özdoğan


     Hatırlayacağımız üzere General Thunderbolt Ross'un Marvel Cinematic Universe'e döneceği bilindiğinden beri Red Hulk'ın görünüşüyle ilgili dedikodular türemişti.

     Ancak yönetmen kardeşler Anthony ve Joe Russo, dedikoduları "Marvel'da her şeyi görme şansınız var, evet. Ancak şunu kesinleştirelim, Civil War'da Red Hulk yok." sözleriyle yalanladılar.

     Kendilerinin yalnız bir Black Widow filmi hakkındaki düşünceleri sorulunca Joe Russo'nun cevabı "Biz o karaktere bayılıyoruz, Scarlett'a da." oldu. "Black Widow çok karışık bir karakter. Kendisine şeytanlar musallat olmuş ve çok da büyüleyici bir dünya anlayışı var. Bu karakterle yapılabilecek o kadar çok şey var ki..." diyen ikili, kim bilir, belki bir de Black Widow filmi ile karşımıza çıkar.

     Thaddeus Ross'a William Hurt'un ve Black Widow'a yine Scarlett Johansson'ın hayat vereceği Captain America: Civil War, 6 Mayıs 2016'da gösterime girecek.

İlgili İçerik Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler