Red Orchestra 2'nin Çıkış Tarihi Açıklandı

Farklı bir FPS deneyimi yaşamak isteyenlere göre
22.06.2011 08:20 Alkan Adakaner


     Tripwire Interactive tarafından geliştirilen FPS oyunu Red Orchestra: Heroes of Stalingrad'ın 30 Ağustos'ta piyasaya çıkacağı açıklandı. 
 
     Hardcore FPS severlerin favori oyunlarından Red Orchestra: Ostfront 41-45'in devamı olan oyunda 1. kişi bakış açısında siper alma özelliği de bulunacak. Unreal Engine 3'ün geliştirilmiş bir sürümü ile hazırlanan Red Orchestra grafiklerinden çok içeriği ile ilgi çekecek gibi görünüyor.

     Bu arada Red Orchestra 2 için şimdiden bir ek paketin de duyurulduğunu hatırlatalım. Rising Storm adlı bu paket Pasifik savaşını konu edinecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad Platformlar: PC Geliştirici: Tripwire Interactive Dağıtıcısı: Tripwire Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 16 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 18 Dk önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 46 Dk önce Ertelenen The Rogue Prince of Persia'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Monster Hunter Serisi Satışları 100 Milyona Ulaştı 1 Saat önce INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler