Red Steel 3 mü Geliyor (?)

28.04.2010 23:43 Levent Polater

 

redsteel3

 

    Fransız bir site olan LiveWii, Fransa'ya ait bir Nintendo dergisinden bir taramaya sitesinde yer verdi. Taramada ise derginin Red Steel 3'ün duyurulmasına yakın olduğuna ve oyunun "Vitality Sensor" kullanacağına yer verildiği görülüyor.
 
    Sitenin taramadaki Red Steel 3 ile ilgili yazısının çevirisi ise şöyle ;  
"İkinci oyunun yavaş başlangıcını rağmen, Red Steel serisi üçleme olacak. Bu kaynağa tam olarak güvenebileceğimiz tam belli olmasa da, Fransız bir Nintendo dergisinin son sayısına bir şans verebiliriz.
 
Dergide "Sıcak Haberler" başlığı altında yazılan yeni Red Steel ile ilgili en önemli detayın oyunun Wii Vitality Sensor'u destekleyeceği olmuş. Bunu daha önce Red Steel 2'nin sanat yönetmeni Jason Vandenberghe'de onaylamıştı."
   
     Bilginin doğruluğu kesin olmasa da yeni çıkan Red Steel 2'nin hemen ardından üçüncüsü ile ilgili bilgiler çıkması beni biraz şüphelendiriyor. Bu arada Ubisoft, Vitality Sensor ile oyuna nasıl bir renk katacak, çok merak ediyorum doğrusu... Belki E3'de bu konuyla ilgili aydınlanırız.
 
    Bu arada Red Steel 2 satışlarının çok iyi olmamasına rağmen Ubisoft'un 3. oyunu hemen duyurabileceği bana mantıklı gelmiyor, neyse şimdilik bu kaynağın bir izinden gidelim bakalım...

 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Steel 2 Platformlar: Wii Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 37 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 57 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler