Redfall, Dinamik Diyalog Sistemine Sahip Olacak

09.01.2023 14:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici Arkane Studios Austin tarafından oyunculara sunulacak olan açık dünya co-op birinci şahıs nişancı oyunu Redfall'un dinamik diyalog sistemine sahip olacağı belirtildi. Dinamik diyalog sistemi sayesinde oyun içerisinde yer alan karakterler, takımda yer alan karakterlere bağlı olarak birbirleriyle etkileşime girecek ve beraber ne kadar vakit geçirirlerse aralarında o derece derin bağlar kurulacak.
 
Prey ve Dishonored'ın ödüllü ekibi Arkane Austin'den yeni bir oyun
 
 
 
Yakın zamanda GamesRadar ile konuşan stüdyo yöneticisi Harvey Smith, Redfall'da dinamik diyalog sisteminin yer alacağını söyledi. Oyunun dört oyuncuya kadar beraber oynanacağını ve karakterler arasındaki konuşmaların sadece atışma şeklinde olmayacağını belirtti. Bunun yanı sıra diyalog sistemi sayesinde karakterler arasında derin bağların kurulacağını aktardı.
 
Smith ek olarak şunları söyledi: "Hangi karakterlerin bir arada olduğuna bağlı olarak diyaloglar genişleyecek. Aynı karakterler ne kadar çok birlikte ilerlerse aralarındaki bağ o derece kuvvetlenecek. Trust Buff adını verdiğimiz bu mekanik sayesinde diyaloglar daha samimi ve ilgi çekici hale gelecek."
 
Redfall, 2023'ün ilk yarısında Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Oyun ayrıca ilk günden Xbox Game Pass hizmetinde yer alacak. Öte yandan sızıntılar, oyunun Mayıs ayı başında piyasaya sürüleceğini bildiriyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Redfall Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Nişancı Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 2 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 4 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 4 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 6 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler