Redfall, Ray Tracing ve NVIDIA DLSS 3 teknolojisini destekleyecek

19.03.2023 16:59 Mehmet Tandoğan

 
 
NVIDIA, Arkane tarafından geliştirilen açık dünya nişancı aksiyon oyunu Redfall'un Ray Tracing ve DLSS 3 teknolojilerini destekleyeceğini açıkladı. Ancak Ray Tracing efektleri (ışın izleme efektleri) oyunun çıkış gününde bulunmayacak. Bu destek daha sonra ayrı bir güncellemeyle beraber oyuna dahil olacak.
 
Hem tek oyunculu hem de eşli bir nişancı deneyimi
 
 
 
Redfall, tek ve çevrimiçi eşli oyun modları ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu tehlike dolu dünyaya tek başımıza adım atabiliyor veya en fazla üç arkadaşımızla beraber bir ekip kurabiliyoruz. Ekipte bulunan her arkadaşımız farklı karakterleri seçebiliyor ve farklı ekipmanları deneyebiliyor.
 
Arkane Austin tarafından geliştirilen bu yapımda geniş bir açık dünyaya atılıyor ve bu açık dünyada çeşitli vampir düşmanlara karşı çıkmaya çalışıyoruz. Oyunda farklı farklı bölgeler yer alıyor, buralara adım atabiliyor ve her bölgenin kendine ait manzaraları ve yapısı bulunuyor. 
 
Redfall, 2 Mayıs'ta Xbox Series ve  Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapacak.  
 
Son yayınlanan hikaye fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Redfall Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Nişancı Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 1 Saat önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 6 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 8 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 8 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler