Redfall için Jacob Boyer karakterini tanıtan yeni fragman yayınlandı

12.04.2023 18:36 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici Arkane Studios Austin, açık dünya co-op birinci şahıs nişancı aksiyon oyunu Redfall için Jacob Boyer karakterini tanıtan yeni bir fragman yayınladı. Yeni fragman içerisinde Boyer karakteri her yönüyle ele alınıyor ve nasıl bir görünüme sahip olduğunu görebiliyoruz.
 
Fragmanla beraber karakter detaylandırılıyor
 
 
 
Yeni yayınlanan fragmana göre Jacob Boyer karakteri için şu detaylar yer alıyor: "Jacob Boyer, eski bir asker ve üstün keskin nişancı becerisine sahip. Geçmişte karşılaştığı bir vampir ile girdiği mücadelede gizemli bir vampir gözünü, yanından hiç ayrılmayan hayalet bir kuzgunu ve keskin nişancı tüfeğini elde etti. ” Daha önceki fragmanda ise Layla Ellison karakteri tanıtıldı.
 
Ekip odaklı vampir temalı nişancı aksiyon Redfall, 2 Mayıs'ta Microsoft Store üzerinden Xbox Series ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. Oyun şu anda ön siparişlere açık durumda. 
 
Standart sürüm Steam ve Epic Game mağazasında (PC) 699,00 TL, Bite Back Edition ise 999,00 TL. Microsoft Store (Xbox Series X|S) üzerinde de 1150 TL.
 
Redfall - Jacob Boyer karakter tanıtım fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Redfall Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Nişancı Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 4. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 02 Haziran Kingdom Come Deliverance 2 Resmi Olarak Türkçe'yi Destekleyecek 02 Haziran God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak 02 Haziran Tango Gameworks Kapatılmadan Önce İki Oyun Geliştiriyordu 02 Haziran Intel Extreme Masters Dallas 2024'te Büyük Final Bugün! 02 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler