Redfall'da Gece Olunca: Yeni Fragman

26.10.2022 13:49 Mehmet Tandoğan

 
 
Arkane Austin, çıkışı yaklaşan hikâye bazlı açık dünya nişancı oyununun tekin olmayan ve ürkütücü yeni fragmanıyla birlikte sizi Massachusetts, Redfall''un pek de sakin olmayan denizi ve güneşsiz gökyüzüyle tanıştırmak istiyor.
 
İlerleyen vakitlerde ortalıkta karşılaşabileceklerinize hazır olun. Çünkü gece vakti vampirler ve onların tarikatçıları bir zamanların zarif sahil kasabasını sapkın ve korkutucu bir yere çeviriyor.
 
Redfall, Prey ve Dishonored'ın ödüllü ekibi Arkane Austin'den açık dünyada işbirliğine dayalı bir birinci şahıs nişancı oyunu. Arkane'in özenle yaratılmış dünyalar ve sürükleyici simülasyonlar geleneğini devam ettiren Redfall, stüdyonun kendine özgü oynanış tarzını hikâye tabanlı aksiyon nişancı türüyle birleştiriyor. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1294810/Redfall/
 
Fragman videosu
 
 
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 13 Dk önce Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 44 Dk önce Final Fantasy 14 Dawntrail Çıkış Fragmanı 1 Saat önce ARK: Survival Ascending'de AMD FSR 3.0 Nasıl Etkin Hale Getirilir? 2 Saat önce 2si1: Epic Games Sızıntısı, Civilization 7 ve Daha Fazlası 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler