"Rekor Kıracak Bir Call of Duty Oyunu Geliyor"

Oyunun Güney Amerika'da geçen bölümünden bir kesit.
25.09.2009 22:14 Talha Aynacı

    Ne oyun ama! İngiltere'nin oyun endüstrisini yakından takip eden sitesi MCVUK; özellikle İngiltere ve Kanada'da geniş marketler zincirine sahip olan  HMV yetkilileri ile yaptığı görüşme sonucunda, marketlerin COD : Modern Warfare 2 çıkışına hazırlandıklarını açıkladı.
 
    HMV grubu, oyun bölümünden sorumlu isim  Tim Ellis; " Call of Duty : Modern Warfare 2'nin satış rekorları kırmasını bekliyoruz. Değilse bile biliyoruz ki  MW 2, tüm zamanların oyuncular tarafından büyük bir heyecan ateşi içinde beklediği oyunu. Müşterilerin beklentileri bir hayli yüksek ve  bu oyunu satış rekorları kırmaya yöneltecek bir etken. Rahatlıkla söyleyebilirim, serinin en iyi oyunu geliyor." açıklamasında bulundu.
 
    HMV ayrıca, ellerinde bulunan ve içinde gece görüş gözlüğü bulunan Prestige Edition stoklarının bir kaç hafta içerisinde tükendiğinide duyurdu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call Of Duty: Modern Warfare 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 3 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 5 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 5 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 7 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler