Relayer için Yeni Fragman Yayınlandı

18.03.2022 11:39 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Clouded Leopard Entertainment ve geliştirici Kadokawa Games, strateji RPG oyunu Relayer için oyunun sistemlerini tanıtan yeni bir fragman yayınladı.
 
Bilim kurgu temelli bir alternatif gerçeklikte geçen, yeni nesil, robotlu bir taktiksel rol yapma oyunudur. Özel yetenekler bahşedilmiş insanlar olan Starchildren, Relayers olarak bilinen dünya dışı varlıkların tehdidine karşı mücadele verirler. 
 
Relayer, dünya çapında 24 Mart'ta PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkış yapacak. İngilizce, Japonca, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Geleneksel Çince ve Korece dil seçeneklerini destekleyecek.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Relayer Platformlar: PS4 Geliştirici: Kadokawa Corporation Dağıtıcısı: Kadokawa Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Mart 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler