Remedy Artık Max Payne Oyunu Yapmayacak

19.02.2010 21:39 Alkan Adakaner

 
          
 
     Max Payne serisinin yaratıcısı ve ilk 2 oyunun yapımcısı Remedy Entertainment yetkilisi  Oskari Hakkinen bundan sonra herhangi bir Max Payne oyununda çalışmayacaklarını açıkladı.
 
     Oskari Hakkinen Max Payne 3'ten umutlu olduğunu şu sözlerle aktardı. "İsim haklarını yeni bir sunum yapmaları için Rockstar Games'e sattık. Henüz oyunu görmedim, sadece ekran görüntülerini gördüm ve biliyor musunuz? Rockstar Games kötü oyun yapmaz."
 
     Rockstar Games'in mükemmel oyunlar yaptığını tekrar vurgulayan Hakkinen, kendilerinin olmayan bir Max Payne oyununu oynamanın ilginç olacağını da söyledi.
 
     Şu sıralar Xbox 360'a özel olarak geliştirdikleri Alan Wake ile adından sıkça söz ettiren firmanın Max Payne'deki başarıyı Alan Wake'te de yakalaması bekleniyor.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Max Payne 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar Vancouver Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler