Remedy, Canlı Servis Oyunu Condor İçin Yeni Detaylar Paylaştı

26.03.2024 21:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Alan Wake, Control ve daha fazlasıyla beraber ön plana çıkan Remedy stüdyosu, yeni projesi Condor için yeni detaylar paylaştı. Daha önce çıkış yapmış olan Control'ün yan oyunu olarak karşımıza gelmeye hazırlanan bu yapım, co-op tabanlı çok oyunculu bir yapıya sahip olacak ve canlı servis bir deneyimi içerecek.
 
Condor bu yıl içinde tam geliştirme sürecine geçecek
 
 
 
Açıklanan detaylara göre oyunun başlangıç geliştirme bütçesi 25 milyon euro olarak karşımıza çıkıyor. Bu da yaklaşık 27.1 milyon dolara denk geliyor. Oyun aynı zamanda Remedy'nin kendi geliştirdiği Northlight oyun motoru ile beraber geliştiriliyor ve oyunun bu yıl içerisinde PC, PS5 ve Xbox Series X/S için tam geliştirme aşamasına geçmesi planlanıyor.
 
Condor için detaylar sadece bunlarla sınırlı kalmıyor aynı zamanda geliştirici ekip projenin oynaması ücretsiz bir yapı yerine sabit bir fiyata sahip olacağını aktarıyor. Ek olarak oyunun düşük bir başlangıç fiyatıyla beraber piyasaya sürülmesi planlanıyor. Diğer taraftan yeni güncellemeler, ek paketler ve daha fazlasıyla beraber Condor'un desteklenmesi hedefleniyor.
 
Öte yandan stüdyo yakın zamanda Alan Wake ve Control evrenlerini genişletmek istediğini belirtti. Bu da yeni devam oyunlarının ve yan ürünlerin bizlere sunulacağı anlamına geliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 29 Dk önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 1 Saat önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 13 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler